inici   

Presentació Classes Titulació del ABRSM Preparació exàmens Concerts Adscrits a AEMPALMA Notícies i articles Contacte
 

 

L’escola de Música Renaixement

 

 
   L’Acadèmia Renaixement música és una escola privada de música que imparteix formació musical des de l’any 1998 a Palma de Mallorca. D’ençà centenars d’alumnes han passat per les nostres aules.

 

 
 

Les nostres instal•lacions estan adaptades per a que puguis aprendre d’una manera còmoda i acollidora. Vine i comprova-ho!

 Vine i comprova-ho!

 

 
   

 La filosofia de l’acadèmia de música:

 

 
 

Programacions individualitzades: perquè sabem que per a aprendre a gaudir d’un instrument s’ha de tenir un repertori que pugui motivar i transmetre la passió per la música.

Gran flexibilitat d’horaris: perquè oferim horaris de dematí i d’horabaixa, de dilluns a dissabte, d’aquesta manera et podràs organitzar sense problemes.

Llenguatge musical en grups reduïts: perquè volem que aprenguis a llegar partitures amb un sistema eficaç, pràctic i molt divertit. Obtindràs resultats a partir de les primeres classes.

 

Repertori clàssic i modern: perquè ens agrada ensenyar la bona música de tots els estils, la que millor s’adapta als teus gusts personals.

 

Audicions i concerts: perquè volem que visquis la música compartint-la amb conjunts instrumentals, en un entorn musical estimulant i creatiu.

 
 

 

 A qui està dirigit?

 
   

A nins a partir dels tres anys: amb un sistema revolucionari que desenvolupa i estimula la sensibilitat i les capacitats mentals dels més petits, per fer que puguin créixer de forma sana i equilibrada i visquin la música amb plenitut.

A adults de totes les edats: perquè qualsevol edat és bona per a començar l’aventura musical. Només cal tenir il•lusió i triar un instrument que et permeti expressar allò que vulguis.

La formació que oferim està adaptada a tots els nivells (elemental, mitjà i superior). Per els que vulguin seguir una formació acadèmica i per els que volen viure-ho com un hobbie.

         

 
 

 
     
 

Els nostres professors

 
 

 

 

La directora : Catalina Simonet Vidal

 

Va realitzar els seus estudis musicals en el Conservatori Professional de les Illes Balears, en l’especialitat de Piano, rebent formació a càrrec de’n Joan Roig,i és llicenciada en Pedagogia del Llenguatge Musical i Ciències de la Música per el Conservatori Superior de les Illes Balears.
 

Va crear l’any 1995, l’Escola de Música “Renaixement, Ars et Musica”, exercint com a Directora Acadèmica, a més d’impartir durant anys classes de Piano, Llenguatge Musical i Història de la Música. Va confeccionar la càtedra d’Iniciació Musical per a nins impartida en la pròpia Escola i en diferents Escoletes de Palma.

En el seu interès per aprofundir en la qualitat pedagògica, ha realitzat diferents cursets en Madrid, Barcelona i Palma referents a l’Educació Musical, la Música antiga pitagòrica, Musicoteràpia, Iniciació Musical i Orientació pedagògica per a nins de 0-3 anys. També ha impartit conferències a Palma i Barcelona i ha escrit diversos articles de divulgació.

Són de ressaltar els diferents seminaris que ha impartit en el “Taller de formació per a pares i fills de 0-3 anys” a Manacor, Porto Cristo, Artà i Campos, i “Pedagogia musical per el treball amb nins”, organitzat per el Pimem i dirigit a educadors infantils durant diversos anys.

L'any 2012 publica el llibre "La influencia de la música en el ser humano", un assaig sobre el valor del so i la seva repercusió en la societat.

Descarregar aquí el PDF del llibre:"La influencia de la música en el ser humano"

 

 

 

 

 

Els professors

 Tots els professors estan altament compromesos amb la tasca educativa de l’escola. Destacant, juntament amb la seva formació instrumental, una gran capacitat pedagògica i humana per fer que els alumnes aprenguin a extreure els millors resultats de les classes que reben.

 

 

Escola de Música Renacimiento C/ Sant Joaquim, 4A. 1er. 07003 Palma de Mallorca. Telf: 971 293 542