inici   

Presentació Classes Titulació del ABRSM Preparació exàmens

Concerts

Adscrits a AEMPALMA Notícies i articles Contacte
 

 

Classes de l´Acadèmia Renaixement

 

La nostra escola de música compta amb més de 18 anys d´experiència i una tasca seriosa que ha permès a cents d´alumnes poder aproximar-se i viure plenament l´aventura musical d´una manera molt agradable i amb resultats des del principi.

 

Classes d´instruments a Palma de Mallorca:
CLASSES DE PIANO, CLASSES DE CANT, CLASSES DE GUITARRA. CLASSES DE VIOLÍ, CLASSES DE CELLO, CLASSES DE SAXO, CLASSES DE FLAUTA TRAVESSERA, CLASSES DE CLARINET.
Formació personalitzada de cada instrument adequada a les necessitats i gusts musicals de cada alumne. Perquè la millor manera d´aprendre és amb un repertori que estimuli la pràctica i que sigui agradable a l´estudiant. Comptam amb diverses metodologíes, tant de repertori clàssic com modern i formació de jazz.

 

 Classes de jazz i música moderna a Palma de Mallorca: comptam amb un professorat especialitzat en música funky, jazz, reggae, pop, soul i blues. Per als alumnes que vulguin conèixer els ritmes, harmonies i la interpretació de la música actual.

 

Iniciació musical per a nins a partir de tres anys: una hora setmanal. Diversos horaris. Grups reduïts. Perquè la música estimula la sensibilitat des del naixement afavorint la creativitat, el ritme, l’entonació i el desenvolupament de las capacitats psíquiques, emocionals i mentals. Tot això a classes on els nins s´introdueixen en l´audició musical, el coneixement dels instruments i la interpretació amb instrumental variat i amb accés a tots els instruments, per a que puguin triar quin és el més idoni segons el seu temperament i carácter.

Classes de Pressolfeig a Palma de Mallorca: entre els sis i els vuit anys. Hi ha una iniciació en el llenguatge musical amb exercicis adaptats per a aquesta edat: pràctica del ritme, notes, entonació, audició, improvisació i escriptura musical, basades en un ampli repertori de cançons.

 

Classes de Llenguatge musical a Palma de Mallorca: els grups es divideixen en nins i adults. S'ensenyen les notes, el ritme, entonació, dictats, improvisació i audicions, tot d'una manera pràctica, ràpida i entretinguda.

LLENGUATGE MUSICAL PER A NINS I ADULTS: Tots els nivells. Una hora setmanal. Divesos horaris. Grups reduïts. Aprèn de manera rápida, entretinguda i amb recursos pedagògics molt pràctics. Per a poder avançar en l´instrument gaudint de la pràctica i l´aprenentatge. És molt important tenir una base de la lectura musical que doni seguretat i permeti gaudir de la vivència musical plenament.


Classes d´apreciació musical a Palma de Mallorca: dirigida a tots els melòmans que vulguin gaudir de la música amb les claus per a interpretar els diferents estils, èpoques i formacions musicals. Tot això complementat amb audicions.
 

Classes d´Iniciació Música i ball tradicional a Palma de Mallorca: classes de Ball de bot, classes d'instruments (percussions, flabiols, castenyetes, xeremies, guitarrons) jocs i tonades populars. Grups reduïts, 3-6 anys, i de 7-12 anys.
 

Classes d´harmonia a Palma de Mallorca: per a preparar l´ingrés al conservatori o com a reforç dels alumnes que ja asisteixen. Harmonia clàssica i moderna.

Altres assignatures: classes de formes musicals, classes d´ història de la música.

 

 

Escola de Música Renacimiento C/ Sant Joaquim, 4A. 1er. 07003 Palma de Mallorca. Telf: 971 293 542